gunbrittochroger

Tisdag, onsdag, torsdag

På tisdagarna är det marknad här i Arguineguin, men det är samma utbud som på många andra marknader. Made in china för hela slanten.
 
Der blev inget shoppat på den marknaden.
 
Vi tog båt till Anfi Beach, en fin strand med sand som transporterats från Sahara, men också ett jättelikt hotellkomplex, så där stannade vi inte så länge. Det blev sol och bok på takterrassen istället.
 
 
Middag på en fiskrestaurang i hamnen med gambas al aioli och sjötunga.
 
 
Onsdag åkte vi på utflykt med bilen. Vi var i San Augustin, Maspalomas och Playa Ingles. Vi hade tänkt åka upp i bergen, men fastnade i en by och kom inte vidare. Det är inte så bra skyltat på alla ställen och i de små byarna kör man runt, runt eftersom det är så enkelriktat.
 
 
 
Middag åt vi på en restaurang som heter Taste, svensk, med avsmakningsmenyer. Vi åt toast Skagen , inkokt lax med diverse tillbehör, svampkroketter, mexikansk biff och porchette. Gott, men det motsvarade inte priset. Det var SVINDYRT. Dessutom fick man vänta väldigt länge på varje rätt samt att vi fick fel första rätter. Vi rekommenderar inte detta ställe. Men de har nog ett vinnande koncept för det var fullbokat.
 
Idag, torsdag blev det bil igen. Vi har varit på en rundtur i bergen och det var spännande även denna gång. Serpentinvägar! Varför utsätter man sig för denna pulshöjande aktivitet? 
 
 
Och alla dessa cyklister! Hur orkar dem? Vi blev faktiskt omkörda av en cyklist i en nerförsbacke!
 
 
GBo R