gunbrittochroger

Nu är glada julen slut, slut, slut....

Hemma igen efter julfirande i Norrbotten.
Vilket härligt väder, mellan minus 7-21 grader och lagom med snö.
Men, det blir ju aldrig riktigt dagsljus den här tiden på året. Det är faktiskt ganska stor skillnad mellan Spillersboda och Gunnarsbyn. Man märker att vi har fler ljusa timmar per dag. Men nu är vi ju på väg mot ljusare tider och Norrland får ju igen alla timmarna till sommaren.

Mamma Teresia var ganska krasslig fortfarande efter att hon snubblade och ramlade olyckligt den 19 november. Mycket ont i höften och ville mest vila och äta starka värktabletter. Men vi tyckte nog att det blev lite bättre för var dag vi var där, så vi hoppas nu att det fortsätter och att hemtjänsten kommer ett par gånger per dag och ser till henne.

Julmiddag åt vi hos min bror Olle tillsammans med hans barn, Henrik och Andreas med respektive samt Eleonora och barnbarnet Axel, som fyller 1 år den 13 januari. Föräldrar är Henrik och Sandra.
Jenny och Andreas väntar sitt första barn och vi hade hoppats att få hälsa på den lilla/e, men det får vi vänta med. Ingen brådska här inte.

Syskonen Nygren, fr vänster Andreas, Eleonora samt Henrik.Lilla Axel med mamma Sandra.

Fr vänster Olle, Andreas, Eleonora, Jenny och Henrik.Stolt farfar???  Ja, kanske något.Andreas och Jenny i väntans tider.Och sen kom tomten, men mössan tappade han på vägen.

/Gun-Britt