gunbrittochroger

Gran Canaria 5-12 april 2019

När reslusten tar över köper man en sistaminuten resa. Den här gången blev det Gran Canaria.
Tidig avresa hemifrån som brukligt är med charter, men fördelen är ju att man kan njuta av dagen när man kommer fram.
Ving den här gången och vi hamnade i hjärtat av Playa del Ingles med ett par hundra meter ner till havet. Vi bor i en lägenhet med 2 sovrum, kök och balkong med morgonsol. Här är det non-inclusive, så man ordnar frukosten själv och även poolhanddukar, tvål och schampo får man också fixa  själv. Men det är trevligt att gå ut och köpa färskt bröd på morgonen och ordna med frukosten. Idag blev det även lunch på balkongen.
 
Igår när vi kom fram och hade checkat in och handlat frukostmat och kvällsmat (vin) var vi lite trötta, så vi lade oss vid poolen för att vila lite. Inget solskydd, klockan var ju fyra, och så klart somnade vi. Solen tar väldigt bra, även sen eftermiddag, så idag blev det långärmat (för en i familjen).
Vi var inte så hungriga på kvällen, så det blev bara räkor i het olja, Gambas al allioli med lite bröd. Väldigt gott! Tyvärr hade vi ganska otrevliga grannar vid bordet bredvid, en man (svensk) som stormskällde på sitt kvinnliga sällskap hela tiden. När vi gick tackade Roger för underhållningen. Jag tror han fick sig en tankeställare.
 
Jag lyckas inte med bilder just nu. Försöker senare.
 
20190406
GBoR
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: